Boka Konferens & Event

Att boka en konferens i Stockholm är oerhört mycket enklare än du tror - allt du behöver göra är en intresseanmälan så kontaktar vi dig och bokar hela arrangemanget åt dig utifrån era villkor och önskemål! Vi hjälper dig att komma fram till exakt vad det är ni är ute efter (är det en dagkonferens, krävs övernattning, vilka ska tala, vem behöver specialkost osv), rekommenderar lämplig konferensanläggning utifrån era behov och bokar sedan allt nödvändigt åt er.

Vad ni behöver göra? Nästan ingenting! Vad ni behöver betala oss? Ingenting alls!

Vi tar nämligen betalt från de arrangörer som är med och anordnar alla delar av er konferensupplevelse, oavsett om den är i Stockholm City, Stockholms Söder, Stockholm Norr eller Stockholms Skärgård. Det betyder att ni inte har någonting alls att förlora på att anlita oss, snarare allt att vinna eftersom ni med vår hjälp kan frigöra värdefull tid som annars hade gått åt till att leta fram olika anläggningar, jämföra arrangörer och boka alla som måste bokas.

Om ni vill kombinera er konferens med ett event av något slag kan vi självklart hjälpa er med det också - vi är ju faktiskt en eventbyrå! Vill ha en kick off, lite teambuilding eller någon annan upplevelse tror vi garanterat att vi har vad som krävs för att hjälpa er. Klicka på länken för att läsa mer om företagsevent och firmafester. Eller - om du vill göra det extremt enkelt för er - använd kontaktformuläret så kontaktar vi er snarast och berättar mer om hur vi kan hjälpa er att boka konferens och event i Stockholm!

 


(Lämna tom)
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)